G&T Cup Bled letos z zvezdami iz celega sveta

Objavljeno: 8.4.2024

Nazaj na novice

G&T Cup Bled letos z zvezdami iz celega sveta

Mednarodno barmansko tekmovanje 18. G&T Cup Bled, Kamp Šobec - Lesce, Bled, 16.- 18. april 2024.

G&T Cup Bled letos z zvezdami iz celega sveta

Letos bo med 16. in 18. aprilom v kampu Šobec in na Bledu potekal že 18. G&T Cup, mednarodno barmansko tekmovanje, ki ga organizirajo študenti Višje strokovne šole za gostinstvo, velnes in turizem Bled. Gre za mednarodno barmansko tekmovanje, na katerem bodo svoje sposobnosti mešanja pijač dokazovali študenti iz enajstih evropskih držav.

Tema letošnjega tekmovanja so zvezde. Vsak tekmovalec si mora izbrati sebi ljubo zvezdo oz. slavno osebo, ki jo bo nato skozi svoj koktajl moral predstaviti. Na podlagi izbrane zvezde bo moral tekmovalec pripraviti koktajl po lastni recepturi, ki ga bo strokovni komisiji, članom Društva Barmanov Slovenije, predstavil skupaj z zgodbo o ujemanju koktajla in izbrani zvezdi.

Na tekmovanju se bo pomerilo preko 40 tekmovalcev, študentov iz enajstih evropskih držav. Njihove kreacije bo ocenjevala strokovna komisija, ki bo poleg okusa koktajlov po posebnih kriterijih ocenjevala tudi ujemanje koktajla z izbrano zvezdo ter nastop in predstavitev koktajla.

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.