Rehabilitacija v
sodelovanju s
specialisti

Kako varno čim prej nazaj na športne terene? S pomočjo ekip različnih strokovnjakov, ki po objektivni in merljivi presoji stanja pripravijo individualni program okrevanja.

Izberite partnerja za preventivo in rehabilitacijo:

Zakaj na rehabilitacijo v Slovenijo?

V deželi športne kulture so odlično razviti tudi športnikom namenjeni zdravstveni, diagnostični in rehabilitacijski centri. Športnodiagnostični center, ki v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije skrbi tudi za izvedbo nacionalnega programa meritev, ima devet laboratorijev. Med njimi so tudi laboratorij za športnomedicinsko diagnostiko ter športno prehrano, kineziologijo in fiziologijo.

 

 

Strokovnjaki športne medicine in drugi člani strokovnih ekip v Sloveniji poskrbijo za individualno premišljeno diagnostiko. Na podlagi klinične in funkcionalne ocene stanja pripravijo prognozo in načrt rehabilitacije, ki upošteva najsodobnejše pripomočke in terapije z napredno tehnologijo.

Posebna prednost rehabilitacije v Sloveniji so rehabilitacijski centri v naravnih zdraviliščih in termah, kjer medicinsko obravnavo in terapije dopolnjujejo učinki naravnih dejavnikov, kot so termomineralna voda, blato in slanica, šota in drugo.

Zdrave vode in termalni programi za učinkovito rehabilitacijo

Naravni dejavniki so učinkovit sopotnik termalnih programov in pomagajo tudi pri rehabilitaciji. Pomembno vlogo igrajo termalni in mineralni vrelci z edinstveno sestavo, kot je denimo visoka vrednost magnezija. V kombinaciji s strokovnostjo osebja in sodobnimi medicinskimi pripomočki so to pravi koraki na poti okrevanja.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji