Športne panoge

Nogomet Atletika

Predstavitev

Nogometni stadion obsega glavno nogometno igrišče (6.798 m²), prvo pomožno nogometno igrišče (6.936 m²), drugo pomožno nogometno igrišče (6.000 m2), dve manjši nogometni igrišči z umetno travo (108 x 70 m, 53 x 33 m) ter ostalo športno infrastrukturo za kakovostno izvedbo treningov in nogometnih tekem. Stadion ima licenco za izvedbo vseh tekmovanj pod okriljem NZS. Atletski stadion je namenjen športni vadbi atletov. Na voljo je 15.843 m² atletske površine s poliuretanskim tlakom.

Galerija

O destinaciji Ljubljana

Glavno mesto Slovenije, mesto arhitekture Jožeta Plečnika, je s svojimi zmogljivostmi ponosni gostitelj velikih mednarodnih športnih tekmovanj, evropskih in svetovnih prvenstev različnih športnih disciplin. Športni parki in dvorane so tudi v bližnjih krajih.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Ljubljana 23 km / 25 min, Celovec 85 km / 90 min, Trst 99 km /90 min
Nadmorska višina: 299 m
Površina: 275
Število prebivalcev: 293,820

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.Partnerji