Športne panoge

Športno plezanje

Specifične lastnosti

Primerno za parašportnike

Predstavitev

Balvansko, težavnostno in hitrostno plezanje na enem mestu! Ob centru z notranjimi prostori za balvansko plezanje je urejena zunanja plezalna stena. 800 m2 plezalnih površin omogoča težavnostno plezanje, visoki stolp ob steni pa hitrostno plezanje. Stena je namenjena vadbi, izobraževanju in tekmovanjem na vseh ravneh, vključno z mednarodnimi plezalnimi tekmovanji.

Galerija

O destinaciji Koper

Obalno mesto srednjeveških benečanskih palač se stika s Škocjanskim zatokom, kjer domuje na stotine ptic, in s Kraškim robom s svetovno znanimi plezališči. Športni park Bonifika je največji in najbolj raznolik športni kompleks v Sloveniji, gostitelj številnih mednarodnih športnih dogodkov.

Več o destinaciji
Najbližja letališča: Portorož 12 km / 17 min, Trst 65 km / 50 min, Ljubljana 127 km / 1 h 17 min
Nadmorska višina: 9 m
Površina: 304
Število prebivalcev: 53,440

Športni hoteli v bližini

  • 0 km
  • do 1 km
  • do 10 km
  • do 30 km
  • do 60 km

Raziščite športne zmogljivosti v bližini

Naj bo kraj vaših priprav ali športnega dogodka izhodišče za izbiro športne ponudbe po vaši meri. Razširite pogled in odkrijte, kaj vse vam še ponuja dežela športne kulture!

Športne agencije za organiziranje priprav in športnih dogodkov

Pri organiziranju vseh pomembnih podrobnosti vaših športnih priprav v Sloveniji (namestitev, prehrana, prevozi, sodelujoči strokovnjaki in še bi lahko naštevali) se lahko zanesete na izkušene športne agencije.

Slovenija, športna destinacija

Slovenija, športna destinacija

Dobrodošli v deželi izjemne športne kulture. Spoznajte možnosti zakaj je Slovenija odlična športna izbira za uspešno izvedbo športnih priprav ter organizacijo rekreativnih in vrhunskih športnih tekmovanj.



Partnerji