Temeljne veščine kuharstva
Temeljne veščine kuharstva
Strokovno izobraževanje organizirata Turistično gostinska zbornica Slovenije in Biotehniški izobraževalni center BIC Ljubljana.
40- urna delavnica je namenjena zaposlenim v gostinskih obratih, ki potrebujejo znanja in veščine za opravljanje enostavnejših del v kuhinji (priprava surovin, priprava postopkov, mehanske obdelave živil, priprava postopkov toplotne obdelave živil, poznavanje osnov higiene in zakonodaje, načrtovanje lastnega dela v kuhinji, racionalna uporaba energije, surovin in časa, priprava enostavnih jedi, vzdrževanje osebne higiene in urejenost kuhinje).
Delavnico izvaja Uroš Flis, vodja šolskih kuhinj na BIC Ljubljana, slaščičarne, trgovine in čajnice, vodja šolske prehrane, mentor dijakom in študentom, izvajalec različnih kuharskih izobraževanj ter usposabljanj.
Delavnica obsega 5 srečanj po 8 šolskih ur (termini bodo določeni naknadno, predvidoma v maju/juniju). Delavnica bo potekala v Centru kulinarike in turizma KULT316, Prušnikova ulica 74, 1210 Ljubljana – Šentvid. Prijavite se preko e-maila rebeka.mezan@tgzs.si
Cena: 450 EUR + DDV