Temeljne veščine strežbe
Temeljne veščine strežbe
30-urna delavnica je namenjena tako zaposlenim v strežbi, kakor tudi tistim, ki se šele nameravajo zaposliti.
Udeleženci bodo po zaključku usposabljanja poznali elemente in načine uspešne komunikacije z gosti in sodelavci, osnovni poslovni bonton in vedenje za mizo, načine svetovanja gostom pri izbiri hrane in pijač, pomen in načine priprave jedi pred gosti, opremo in inventar v strežbi, pridelavo vin in primerno postrežbo le-teh, poznali bodo tehnike in pripravo mešanih pijač.
Delavnico izvaja Tomaž Leben, ki na BIC Ljubljana vodi Center kulinarike in turizma KULT316. Z izkušnjami, ki jih je pridobil v hotelih v Sloveniji in tujini, predaja svoje znanje študentom gostinstva in turizma. Študentom je mentor pri njihovem praktičnem usposabljanju. Skrbi tudi za organizacijski in prodajni del KULT316.
Termini:
Šest srečanj po 5 šolskih ur (16.4., 25.4., 7.5., 8.5., 13.5.; vsakič med 15. in 19. uro).
Delavnica bo potekala v Centru kulinarike in turizma KULT316, Prušnikova ulica 74,1210 Ljubljana – Šentvid.
Cena: 395 EUR + DDV, najmanjše število udeležencev za izvedbo izobraževanja: 10, največje število udeležencev na skupino: 16.
Prijavite se preko e-maila rebeka.mezan@tgzs.si