Skoči na vsebino Kazalo strani

Želim postati slaščičar - izdelovanje in krašenje tort za različne priložnosti

Datum:
25. 03. 2026 ob 16:00
Kraj:
Naklo, Biotehniški center Naklo
Regija:  Alpska Slovenija
Tip:
Delavnice, Izobraževanja za starejše, Izobraževanja
Kontakt:

tecaji@bc-naklo.si
Več informacij o: Želim postati slaščičar - izdelovanje in krašenje tort za različne priložnosti(novo okno)

Želim postati slaščičar - izdelovanje in krašenje tort za različne priložnosti

Izdelovali boste sponge biskvit z mandlji, brez moke, z dodatkom sadnih pirejev, čokolade, pomaranče, pasjonke ipd.

Slastna skutna torta okrašena z jagodičevjem in cvetjem.

Pri dekoriranju boste uporabili sadne in čokoladne glasashe in tehniko dekoriranja z nanašanjem kakavovega masla z razpršilno pištolo. Uporabili boste tudi makrone in tehniko zamrzovanja čokolade. 

Tečaji potekajo 2 dni po 5 pedagoških ur.

Cena: 95 eur

Prijave in informacije:

Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 934
Email:   tecaji@bc-naklo.si

Ta vsebina ni na voljo v ruskem jeziku.

Prosimo, obiščite domačo stran ali izberite drug jezik.