Skoči na vsebino Kazalo strani

Tečaj Drobno trajno pecivo

Datum:
10. 12. 2025 ob 16:00
Kraj:
Naklo, Biotehniški center Naklo
Regija:  Mediteranska & Kraška Slovenija
Tip:
Delavnice, Izobraževanja za starejše, Izobraževanja
Več informacij o: Tečaj Drobno trajno pecivo(novo okno)

Tečaj Drobno trajno pecivo

Drobno pecivo sodi med trajno pecivo, ki ponuja raznoliko izbiro okusnih suhih sladic za vsako priložnost. Na tečaju se boste naučili izdelovati sladko drobno pecivo, s katerim lahko razvajate sebe in svoje bližnje ob skodelici kave ali čaja.

Keksi različnih vrst na krožniku.

Spoznali boste pripravo različnih vrst testa – od krhkega, linškega, penastega, biskvitnega in medenega testa do oblatnih in listnatih mas. Poleg tega boste izdelovali tudi razna polnila, nadeve in glazure, ki pecivu dodajo lep izgled. Tečaj vodi Miran Ahčin. 

Trajanje tečaja  

1 dan ali 5 pedagoških ur

Cena tečaja

72,00 EUR z DDV

Prijave in informacije:
Telefon: 080 3900 / 04 277 21 20 / 041 499 934
Email:   tecaji@bc-naklo.si

Ta vsebina ni na voljo v ruskem jeziku.

Prosimo, obiščite domačo stran ali izberite drug jezik.