Prijavi se na Vseslovenski turistični start - up vikend

Objavljeno: 12.4.2023 Več informacij

Nazaj na novice

Prijavi se na Vseslovenski turistični start - up vikend

3. Vseslovenski turistični startup vikend bo potekal med 14. in 16. aprilom 2023 v Arboretumu Volčji Potok ter podjetniškemu inkubatorju in pospeševalniku KIKštarter. Prijavi se in soustvarjaj slovenski turizem!

Prijavi se na Vseslovenski turistični start - up vikend

Na tridnevnem dogodku bodo udeleženci razvijali inovativne turistične produkte in storitve s ciljem privabljanja večdnevnih gostov, ki cenijo zeleni in trajnostni turizem.Tri zmagovalne ekipe bodo osvojile finančne nagrade v skupni vrednosti 2000€ ali pa finančno podporo Občine Kamnik v skupni višini 25.000€ ter možnost sofinanciranja s strani KIKštarter pospeševalnika.

Za sodelovanje potrebuješ le dobro voljo, odprtost in komunikativnost. Pri udeležbi ni omejitev let, izkušnje iz turistične panoge pa so željene, a niso predpogoj.

Več o dogodku: https://kikstarter.si/event/3-vseslovenski-turisticni-start-up-vikend/

Te zanima? Prijavi se in sodeluj: https://forms.gle/hJ43PkTqAm73TrWm8

Dogodek organizirajo Zadruga KIKštarter, Podjetniški klub Kamnik in Zavod za turizem in šport Kamnik, podprli pa ga bodo partnerji SRIP turizem in Javni zavod Turizem Ljubljana.

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.