Utrinki iz 70. Gostinsko - turističnega zbora Slovenije

Objavljeno: 20.11.2023

Nazaj na novice

Utrinki iz 70. Gostinsko - turističnega zbora Slovenije

Oglej si videoposnetek dogajanja na letošnjem Zboru.

Utrinki iz 70. Gostinsko - turističnega zbora Slovenije

14. novembra se je zaključil 70. Gostinsko turistični zbor Slovenije, ki je potekal v okviru Dnevov slovenskega turizma.

Na dogodku, ki je potekal v Novi Gorici, so se na različnih strokovnih tekmovanjih pomerili zaposleni v turistično gostinskih podjetjih, dijaki srednjih strokovnih šol za gostinstvo in turizem in učenci nekaterih osnovnih šol. Vse skupaj se je tekmovanj udeležilo 160 tekmovalcev iz cele Slovenije. V sklopu dogodka so bila podeljena priznanja najbolj zavzetim zaposlenim v turizmu ter podjetjem za nove investicije, obletnice poslovanja in partnersko sodelovanje s ponudniki storitev. Najvišje priznanje Turistično gostinske zbornice za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma, je prejel Gregor Jamnik, generalni direktor hotelov Slon in City v Ljubljani ter dolgoletni predsednik Združenja slovenskih hotelirjev. 

Te zanima kako je bilo na dogodku? Video si lahko ogledaš tukaj.

Vir: Turistično gostinska zbornica Slovenije

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.