Nove vsebine na naši spletni strani: Postani podjetnik!

Objavljeno: 7.8.2023

Nazaj na novice

Nove vsebine na naši spletni strani: Postani podjetnik!

Napotke in koristne informacije za vse, ki se spogledujete s podjetništvom na področju turizma in gostinstva, odslej najdeš na naši spletni strani.

Nove vsebine na naši spletni strani: Postani podjetnik!

Slovensko gospodarstvo je stabilno in uspešno. K temu ključno prispevajo tudi številni samostojni podjetniki, mlada in mala podjetja, ki jih je pri nas res veliko. Številna delujejo na področju turizma in gostinstva, kjer priložnosti za ustvarjanje uspešnih podjetniških zgodb res ne manjka. Le te ustvarjajo številni lastniki gostinskih lokalov, namestitvenih kapacitet in turističnih agencij, turistični vodniki in animatorji, specializirana digitalna podjetja in mnogi drugi.

O tem, da bi postali podjetniki na področju turizma ali gostinstva, razmišljajo tudi številni mladi, ki se še šolajo, pa tudi nekateri zaposleni, ki si želijo spremembe na njihovi karierni poti.

Zanima podjetnišvo tudi tebe, pa ne veš kako se ga lotiti? Nisi edini, s podobnimi izzivi se srečujejo domala vsi potencialni podjetniki. Ker noben začetek ni enostaven, smo pripravili ključne informacije za vse, ki jih to področje zanima. Podrobno smo jih opisali tukaj

Pozorno pa spremljaj tudi naše novice, kjer bomo objavljaji spodbude in priložnosti, namenjene potencialnim, mladim in malim podjetnikom. 

Uresniči svoje sanje. Postani podjetnik!

Nazaj na novice

Urednica TTA novic:

mag. Livija Kovač Kostantinovič, domači PR
tel.: 01 589 85 65
e-naslov: livija.kovac(at)slovenia.info

Želim prejemati e-novice

Bodite obveščeni o dogajanju v slovenskem turizmu. Z naročilom na novice TTA boste tedensko prejemali najnovejše poslovne novice s področja turizma in druge aktualne informacije.